Downloads

Op deze pagina vind je diverse social media whitepapers, casestudy's en presentaties. Ze zijn vrij beschikbaar en te downloaden. Heb je behoefte aan meer informatie over deze onderwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Publicatie social intelligence VIPdoc 1-2016

In dit artikel van Social Dialog in VIPdoc leggen we je op basis van een recente case uit wat social intelligence inhoudt en hoe je dit in de praktijk toepast.

Forrester Wave Enterprise Social Listening Platforms Q1 2016

Brandwatch is een van de leiders in de Forrester Wave Enterprise Social Listening Platforms. Download hier het volledige rapport met de details van het onderzoek.

Social Insights The Automotive Industry

Bedrijven in de automotive industrie kunnen veel leren van social data. In deze Social Insights van Brandwatch lees je wat de kracht is van social data en intelligence voor deze industrie.

Onderzoek Social Intelligence

Social intelligence, het diepgaand verzamelen, filteren en analyseren van data uit diverse social en online kanalen, resulteert in nieuwe inzichten om je product of dienstverlening verder te verbeteren. Lees in deze onderzoekscase over de Rabo Bankieren App hoe je social data voor je kunt laten werken en waardevol inzet voor je organisatie.

Artikel Adformatie december 2015

Lees hier het artikel in het kerstnummer van Adformatie over onze dienstverlening rond het Adfo Live evenement.

Reputation en Crisis monitoring via social listening

Deze whitepaper is een inleidend overzicht van de best practices voor de social media communicatie tijdens een crisis. We zullen kijken naar: Wat reputatie management eigenlijk betekent, hoe je een crisis kan identificeren en de schade op intelligente wijze te beoordelen, hoe het kan escaleren, Hoe je kunt reageren en we kijken naar voorbeelden van Boeing en Asiana, Beverly Hills Hotel, United Airlines, Marriott Hotels, Walmart / ASDA