Social intelligence: optimaal gebruikmaken van social data

Wanneer je in staat bent om in de enorme hoeveelheid beschikbare big data relevante informatie te vinden voor jouw organisatie, kan dit een grote toegevoegde waarde bieden en onderscheidend vermogen opleveren. De kansen liggen voor het oprapen om op basis van inzichten in deze data nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen. Door slimmer om te gaan met de nieuwste generatie technologie ben je in staat sneller je doel te bereiken. Hierbij bepaalt niet de technologie het succes maar de wijze waarop deze wordt toegepast. Wij helpen je dit optimaal te doen en deze data slim toe te passen door middel van onze social intelligence oplossingen.

Onderzoek en rapportage

Om social intelligence voor iedere organisatie bereikbaar te maken voeren wij onderzoek uit in opdracht van onze klanten. Wij onderzoeken bijvoorbeeld maandelijks de online activiteiten van je doelgroep, het sentiment van je merk of de markt waarin je actief bent. De resultaten geven wij weer in een rapportage welke we opleveren en met je doornemen. Hiermee beschik je over waardevolle informatie welke inzichten verschaft voor bijvoorbeeld reputatiemanagement, productontwikkeling en marktbewerking. 

Een onderzoek kan eenmalig worden uitgevoerd maar ook maandelijks op abonnementsbasis worden afgenomen voor bijvoorbeeld real-time sentimentsanalyses, doelgroepanalyse of concurrentieonderzoek. 

Technologie

Om relevante data te kunnen binnenhalen, filteren en analyseren, heb je geavanceerde technologie nodig. Door onze samenwerking met technologie leverancier Brandwatch kunnen wij deze technologie als enige in de Benelux aanbieden. Brandwatch bestaat uit een analytics platform en een social command center omgeving. Onze consultants kennen alle details van dit geavanceerde platform en helpen je dit optimaal toe te passen binnen jouw organisatie.

Meer weten?

We laten je graag zien hoe je relevante informatie vindt voor jouw organisatie en hoe je ervoor zorgt dat deze toegevoegde waarde oplevert. Kom eens langs in Bunnik voor een persoonlijke demo of maak een afspraak bij jou op kantoor. 

Kijk ook eens naar onze social command center oplossingen voor het visualiseren van social data.

Informatie aanvragen

*
*
*