Community management

Vanuit ons social command center in Bunnik beheren wij de social media communities van steeds meer bedrijven. Op basis van een duidelijk strategie zorgen wij dat social media toegevoegde waarde biedt voor onze klanten. Tegen een vast bedrag per maand volledig ontzorgt door ons professionele community management team. Ook steeds meer evenementenorganisaties weten ons team te vinden voor het uitvoeren van de social media activiteiten van hun evenementen.

Mensen en technologie

Doordat wij gebruikmaken van moderne social intelligence technologie zijn wij in staat communities optimaal te laten groeien en de vastgelegde doelstellingen van onze klanten te behalen. De community manager is de spil tussen het merk en de community. Het vakgebied is volop in ontwikkelingen, onze community managers volgen dit op de voet en wisselen voortdurend praktijkervaring met elkaar uit. Hierdoor zijn wij in staat snel in te spelen op marktontwikkelingen en de communities van onze klanten professioneel te beheren.

Onze meest ervaren community managers werken ook op lokatie bij onze klanten waar zij deel uitmaken van het social media team en voor aanvullende kennis en capaciteit zorgen.

Abonnementen

Wij hebben onze community management diensten opgesplitst in een aantal standaard abonnementen tegen een vaste prijs per maand. Hiermee ontzorgen wij de social media activiteiten voor onze klanten volledig vanaf 595 euro per maand. Daarnaast zijn onze community managers ook per dagdeel in te huren voor werk op lokatie en tijdens evenementen. Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen van onze abonnementen.

 

Op zoek naar de meerwaarde van social media voor jouw organisatie? Sluit een abonnement voor 3 maanden en laat je overtuigen!

Indien je social media zelf wilt gaan uitvoeren maar wel behoefte hebt aan een vliegende start kun je gebruikmaken van onze social media coach.

De meerwaarde van Social Dialog

Ons community management team biedt een duidelijke meerwaarde ten opzichte van het zelf beheren van social media communities:

  • Wij maken gebruik van moderne technologie waardoor wij veel data en insights tot onze beschikking hebben welke we toepassen op jouw community. Door onze partnerships met deze leveranciers is ons team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en toepassing van deze technologie
  • Doordat onze community managers en consultants geregeld bij klanten aanschuiven delen we veel ervaring welke we toepassen bij al onze klanten
  • Wij werken vanuit ons social command center waar wij real-time de ontwikkelingen van onze communities volgen. Dit stelt ons in staat snel te reageren op de kanalen.
  • Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden waardoor er altijd een match is met jouw organisatie of merk.

Nieuwsgierig geworden?

Kom gerust eens kijken in ons social command center, de koffie staat altijd klaar! Direct een abonnement afsluiten? neem contact met ons op en we regelen het snel en eenvoudig voor je!