Social media visualisatie

Om realtime inzicht te krijgen in alle online activiteiten van hun merk en relevante conversaties binnen hun doelgroepen, visualiseren steeds meer bedrijven social media en online berichten. Centraal in een social command center of op schermen verspreid door de organisatie om medewerkers te betrekken bij de online activiteiten. Ons team is gespecialiseerd in het inrichten van social media command center’s en visualisaties en wij bieden hiervoor de meest complete oplossing in de markt.

Realtime inzicht in online resultaten

Een social command center is een centrale plek binnen een organisatie of op een evenement, waar alle relevante social data in aansprekende en duidelijke visuals worden gepresenteerd. Het geeft een transparant overzicht van alle relevante online activiteiten en maakt deze voor iedereen zichtbaar en begrijpelijk.

TNW Social Media Command Center van Social Dialog
Het TNW Social Media Command Center van Social Dialog op TNW Europe 2016.

Inzichten voor de hele organisatie

Ook kunnen visualisaties door middel van narrow casting technologie op afdelingen, koffieautomaten of bijvoorbeeld in het bedrijfsrestaurant worden weergegeven om medewerkers meer te betrekken bij de online activiteiten van de organisatie. Berichten en statistieken worden op een aantrekkelijke manier gepresenteerd waardoor ze de aandacht trekken van medewerkers en bezoekers. Hierdoor ontstaat er meer bewustzijn en betrokkenheid bij de online activiteiten van de organisatie.

De beste oplossing voor jouw organisatie

Wij helpen bedrijven bij het inrichten van een social command center en social media visualisaties. Dit doen we full-service: van advies en strategie tot aan de benodigde technologie, hardware en beheer, indien gewenst volledig uit handen genomen door ons team van specialisten. Hierbij sluiten we aan op de bestaande IT infrastructuur van onze klant en zorgen we voor een optimale werking van het social command center.

 

 

Voor het visualiseren van data maken wij gebruik van de innovatieve software technologie van Brandwatch, marktleider op het gebied van social data en social command center technologie. Voor het visualiseren van conversaties op social media kanalen maken wij gebruik van TINT. Beide oplossingen bieden moderne visuals waarmee we in staat zijn om een aantrekkelijk social command center te creëren welke de aandacht trekt van iedereen binnen de organisatie.

Kijk ook eens naar onze social intelligence oplossingen om social data doelgericht in te zetten voor jouw organisatie en onze social ambassadeurs oplossingen.