Social Command Center

Om inzicht te verschaffen in alle relevante online conversaties voor hun organisatie, richten steeds meer bedrijven een social command center in. Zo'n command center is de centrale plek waar alle relevante social data in aansprekende en duidelijke visuals worden gepresenteerd. Het geeft een transparant overzicht van de online activiteiten van de organisatie en maakt deze zichtbaar voor iedereen binnen de organisatie. Ook kunnen command center schermen door middel van narrow casting op afdelingen, koffieautomaten of bijvoorbeeld in het bedrijfsrestaurant worden weergegeven om medewerkers meer te betrekken bij de online activiteiten van de organisatie.

Een social command center van Social Dialog

Social Dialog helpt bedrijven bij het inrichten van een social command center. Dit doen we full-service: van advies en de noodzakelijke strategie tot aan de benodigde technologie, hardware en beheer, indien gewenst volledig uit handen genomen door ons team van specialisten. Hierbij sluiten we aan op de bestaande IT infrastructuur van onze klant en zorgen we voor een optimale werking van het social command center.

Wij maken hierbij gebruik van de innovatieve software technologie van Brandwatch, marktleider op het gebied van social data en social command center technologie. Door de moderne visuals van Brandwatch, zijn we in staat een aantrekkelijk social command center te creëren welke de aandacht trekt van iedereen binnen de organisatie. 

Een social command center voor jouw organisatie

Graag helpen we je op weg naar een effectief social command center voor jouw organisatie! Kom eens langs in ons Social Dialog command center in Bunnik en we nemen je mee door alle mogelijkheden! Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op voor een afspraak.

Kijk ook eens naar onze social intelligence oplossingen om social data doelgericht in te zetten voor jouw organisatie.


Maak een afspraak

Ja, ik wil meer weten over social command centers. Bel mij voor een afspraak in het Social Dialog command center in Bunnik.
*
*
*