Social Media Coach

Herken jij je in één van deze uitdagingen: We weten niet zo goed wat social media ons kan opleveren; We willen meer met social media doen maar komen er niet aan toe; Social media wordt door ons al wel gebruikt maar het levert weinig op; We hebben nog zo veel andere prioriteiten op het gebied van (online) marketing dat we niet aan social media toekomen; Onze social media kanalen zijn wel beschikbaar maar worden nog niet voor bedrijfsdoelstellingen ingezet?

En wil je nu echt volgende stappen zetten en social media als volwassen kanaal in gaan zetten? En daarmee een structurele bijdrage leveren aan de doelstellingen van je organisatie?

Dan is de tijdelijke inzet van onze social media coach een goede keuze.

De social media coach

De social media coach helpt je om een goede basis neer te zetten en stuurt op de volgende resultaten:

  • Een uitgewerkte social media strategie en een contentplan;
  • Een fundament voor structureel beheer en groei van de online community;
  • Een concreet plan met vervolgstappen en ‘workload’;
  • Een ‘vliegende’ start, focus, regie en resultaatgerichte (social) activiteiten.

Snel op weg

In een periode van maximaal drie maanden helpen we je op weg met je online community en structureel community management. Voor een optimale zichtbaarheid, het verbinden van klanten met je organisatie en je diensten of producten. Op basis van activiteiten die zijn afgestemd op de strategie,  doelstellingen en de diverse doelgroep(en) van je organisatie.

Een aantrekkelijke aanbieding!

De tijdelijke inzet van de social media coach bieden wij aan voor een tarief van €  5.400,- op basis van een inzet van 3 maanden voor gemiddeld 40 uur per maand.

De werkzaamheden worden deels vanuit ons Social Command Center in Bunnik, en deels op locatie, uitgevoerd.

Zet de volgende stap

Waarom twijfelen en kansen laten liggen? Wacht niet langer. Neem contact met ons op en maak kennis met een van onze social media coaches!