Meer kennis met een opleiding social media

Social media wordt pas echt succesvol met professioneel opgeleide medewerkers. Daarom bieden wij naast onze workshops ook gecertificeerde social media opleidingen aan. Deze opleidingen worden verzorgd door onze partner CEO Social Media, de enige onafhankelijke social media opleider in Nederland.

De opleidingen voor MBO’ers en HBO’ers zijn kwalitatief hoogstaand en altijd up-to-date. De opleidingen worden afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen van jouw organisatie en het kennisniveau van de individuele deelnemer. Deze wordt in kaart gebracht door een vooraf uitgevoerde social competence monitor.

Cursus Social Media Experience

Een stabiele klantrelatie opbouwen. Snel reageren op vragen en klachten. Belangrijk nieuws over een product of dienst delen met een groot publiek. Je kunt er als bedrijf niet meer omheen: je doelgroep verwacht dat je actief bent op social media. Social Media Experience is een gecertificeerde cursus die je medewerkers de kennis en vaardigheden bijbrengt die daarvoor nodig zijn. Deze cursus is volledig op maat, afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen en behoeften van je klanten.

Opleiding Social Media Business

De opleiding Social Media Business leidt medewerkers en leidinggevenden op tactisch niveau in elf dagdelen op tot gecertificeerde professionele gebruikers van social media. Deskundige en ervaren docenten maken medewerkers in deze praktijkgerichte opleiding vertrouwd met o.a. online marketing, personal branding en reputatiemanagement. Deelnemers ontvangen een landelijk erkend SPEN-diploma.

Opleiding Social Media Professional

De opleiding Social Media Professional leidt HBO’ers met strategische verantwoordelijkheden in twintig dagdelen op tot gecertificeerde social media experts. Tijdens de opleiding schrijven deelnemers een social media plan dat nauw aansluit op het businessmodel van hun organisatie. Succesvolle afronding van de opleiding geeft recht op een diploma van CEO Social Media.

Zet de volgende stap in social media en wordt een expert

Onderscheid jezelf en behaal een landelijk en internationaal erkend social media diploma! Laat je gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met je op voor meer informatie en een persoonlijke aanbieding.