Partners

Om onze klanten de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden werken we samen met een aantal internationale partners. Met al deze partners werken we op dagelijkse basis samen aan projecten voor en bij onze klanten in de Benelux.

ZeroFOX Social Media Cyber Security

ZeroFOX

ZeroFOX biedt een platform voor social media cyber security. Met behulp van deze nieuwe technologie is het mogelijk controle te verkrijgen en behouden over je social media kanalen. Het voorkomt het lekken van informatie, ontstaan van nep accounts, spam berichten, reputatieschade, fishing en alle andere vormen van cybercrime op social media.

TINT social media visuals

TINT

Door middel van TINT zijn we in staat content van consumenten te visualiseren en zichtbaar te maken op alle mogelijke marketing kanalen zoals websites, billboards, informatieschermen, ad-units en social command centers. Door het inzetten van deze user generated content genereren onze klanten meer zichtbaarheid en behalen ze een hogere conversie.

Hootsuite social media management

Hootsuite

Met behulp van Hootsuite Enterprise bieden wij onze klanten een degelijke infrastructuur voor het beheer van hun social media kanalen. Daarnaast kent het diverse aanvullende modules zoals Amplify, Campaigns en Insights en integraties met de oplossingen van onze andere technologie partners. Hierdoor biedt Hootsuite als enige aanbieder een infrastructuur die bedrijven helpt bij de verdere uitrol van social media binnen hun organisatie. Social Dialog is premium solution partner van Hootsuite sinds 2014.

Brandwatch social media intelligence

Brandwatch

Brandwatch is onze partner voor social intelligence. Door middel van het Brandwatch social listening platform zijn we in staat 90 miljoen online bronnen wereldwijd te beluisteren en de data van deze bronnen te analyseren en inzichtelijk te maken voor onze klanten. Naast het social listening platform biedt Brandwatch het Vizia platform voor visualisatie van social data in social command center omgevingen.

Avex sound and vision

AVEX

AVEX is onze hardware partner voor evenementen en social command center inrichtingen. Samen met AVEX verzorgen we social media visualisaties bij bedrijven en evenementen waarbij Social Dialog voor de visualisaties zorgt en AVEX voor de AV apparatuur, verlichting en het design.