Social media visualisatie

in de social hub van jouw organisatie

Wil je al jouw medewerkers betrekken bij de online activiteiten van jouw organisatie? Dan is het inrichten van een social hub – ook wel social command center genoemd – de juiste oplossing. Om realtime inzicht te krijgen in alle online activiteiten van hun merk en relevante conversaties binnen hun doelgroepen, visualiseren steeds meer bedrijven social media en online berichten. Centraal in een social hub of op schermen verspreid door de organisatie om medewerkers te betrekken bij de online activiteiten. Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van social hub’s en visualisaties en bieden hiervoor de meest complete oplossing in de markt.

Realtime inzicht in online resultaten

Een social command center is een centrale plek binnen een organisatie of op een evenement. Daar presenteert men alle relevante social data in aansprekende en duidelijke visuals. Maar wat levert het jouw organisatie op? Wij brengen het graag voor je in kaart:

  • Het geeft een transparant overzicht van alle relevante online activiteiten en maakt deze voor iedereen zichtbaar en begrijpelijk.
  • Ook kunnen visualisaties door middel van narrowcasting technologie op bijvoorbeeld afdelingen, bij koffieautomaten of in het bedrijfsrestaurant worden weergegeven om medewerkers meer te betrekken bij de online activiteiten van de organisatie.
  • Doordat berichten en statistieken op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd, trekken ze de aandacht van medewerkers en bezoekers. Hierdoor ontstaat er meer bewustzijn en betrokkenheid bij de online activiteiten van de organisatie.

 

social command center

Een social hub is de beste oplossing

Wij helpen bedrijven bij het inrichten van een social hub en social media visualisaties. Dit doen we full service. Van advies en strategie tot aan de benodigde technologie, hardware en beheer. Indien gewenst, volledig uit handen genomen door ons team van specialisten. Hierbij sluiten we aan op de bestaande IT-infrastructuur en zorgen we voor een optimale werking van het social command center. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De door ons gebruikte technologie

Voor het visualiseren van data maken wij gebruik van de innovatieve software technologie van Brandwatch, marktleider op het gebied van social data en social command center technologie. Voor het visualiseren van conversaties op social media kanalen maken wij gebruik van TINT. Beide oplossingen bieden moderne visuals, waarmee we in staat zijn om een aantrekkelijk social command center te creëren, die de aandacht trekt van iedereen binnen de organisatie.

Bekijk in deze casestudy hoe Loews Hotels TINT inzet om user generated content te verzamelen.

Loews Hotels & Co. Powered by TINT from TINT on Vimeo.