Social intelligence biedt jouw organisatie nieuwe inzichten en kansen

Ben je benieuwd naar de reputatie van jouw bedrijf op social media? Wil je weten wat de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw branche zijn? Dat is mogelijk met onze social intelligence oplossingen. Wanneer je in staat bent om in de enorme hoeveelheid beschikbare big data relevante informatie te vinden, kan dit een grote toegevoegde waarde bieden en onderscheidend vermogen opleveren voor jouw organisatie. De kansen liggen voor het oprapen om op basis van inzichten in deze data nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen.

Door slimmer om te gaan met de nieuwste generatie technologie ben je in staat sneller je doel te bereiken. Hierbij bepaalt niet de technologie het succes, maar de wijze waarop deze wordt toepgeast. Wij helpen je dit optimaal te doen en deze data slim toe te passen.

Onze social media analyse levert je nieuwe inzichten op

Om social intelligence voor iedere organisatie bereikbaar te maken, voeren wij onderzoek uit in opdracht van onze klanten. We onderzoeken bijvoorbeeld maandelijks de online activiteiten van je doelgroep, het sentiment van je merk of de markt waarin je actief bent. Vervolgens maken we een social media analyse. De resultaten en analyse geven wij weer in een rapportage, welke we opleveren en met je doornemen.

Hiermee beschik je over waardevolle informatie, welke inzichten verschaft voor bijvoorbeeld

  • reputatiemanagement: hoe wordt er over je organisatie op social media gesproken.
  • productontwikkeling: wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in bijvoorbeeld het buitenland of bij de naaste concurrenten?
  • marktbewerking: waar liggen de kansen voor je organisatie?

 

Een onderzoek kan eenmalig worden uitgevoerd, maar ook maandelijks op basis van een abonnement. Dit onderzoek kan zich richten op bijvoorbeeld real-time sentimentanalyses, doelgroepanalyses of concurrentie.

Samenwerking met technologieleverancier Brandwatch

Om relevante data te kunnen binnenhalen, filteren, analyseren en visualiseren, heb je geavanceerde technologie nodig. Door onze samenwerking met Brandwatch kunnen wij deze technologie als enige in de Benelux aanbieden.

Benut je kansen met onze social intelligence-oplossingen

We laten je graag zien hoe je relevante informatie vindt voor jouw organisatie en hoe je ervoor zorgt dat deze toegevoegde waarde oplevert. Bezoek ons in Bunnik voor een persoonlijke demo. Of maak een afspraak en we komen langs bij jou op kantoor.