Social media bureau Social Dialog: effectief en succesvol

Als social media bureau helpen wij organisaties social media effectief in te zetten en succesvol bij te laten dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. We starten hierbij altijd vanuit een doelgerichte social media strategie met de focus op de toegevoegde waarde voor de organisatie. Vervolgens ondersteunen we bij de uitvoering van deze strategie of ontzorgen we het community management volledig vanuit ons social command center in Bunnik. Social big data en social intelligence spelen hierbij een belangrijke rol.

Door het analyseren van social data maken we resultaten meetbaar. Bovendien zijn we in staat gedrag te voorspellen en de social media communities van onze klanten te laten groeien. Hierdoor dragen ze concreet bij aan de gestelde doelen en het resultaat van de onderneming.

Ook worden onze meest ervaren community managers op locatie bij onze klanten en tijdens evenementen ingezet om social media activiteiten te ondersteunen. Daarnaast bouwen wij steeds vaker social command centers voor bedrijven en evenementen.

social media bureau

De visie van ons social media bureau

Met de opkomst van nieuwe technologie en de snelle adoptie hiervan door de netwerkgeneratie, communiceren we steeds meer online en worden sociale netwerken leidend. Organisaties moeten hier hun plek in vinden door zichzelf opnieuw uit te vinden. Door mensen en organisaties online met elkaar te verbinden creëer je krachtige netwerken, die zorgen voor betrokken klanten, partners en medewerkers.

Daarnaast bevatten deze netwerken een schat aan (big) data. Intelligente analyse van deze data levert inzichten op die helpen bij de noodzakelijke digitale transformatie. Wanneer je als organisatie deze kansen omarmt en doelgericht inzet, heeft dit – bewezen – een positieve invloed op het bedrijfsresultaat.

Samen op weg

Als social media bureau geloven we in een langdurige samenwerking met onze klanten en partners. Wij helpen je graag bij het effectief inzetten van social media voor jouw organisatie. Om je te inspireren, delen wij regelmatig onze kennis tijdens evenementen en in artikelen op onze blog.

Tijd voor koffie, een potje tafelvoetbal en social media inspiratie voor jouw organisatie? Je bent van harte welkom in ons social command center in Bunnik. Laat eens van je horen. We komen graag met je in contact!