Huur een social media expert in

Door onze specialistische kennis over social media, social technologie en online processen worden onze social media experts regelmatig ingehuurd door opdrachtgevers. Dit kan plaatsvinden in dagdelen tot aan langere periodes van vaste ondersteuning. Zo leveren wij bijvoorbeeld een ad interim community manager, social media strateeg of social technologie consultant.

Community Management

Onze ervaren community managers werken ook op locatie bij klanten, waar zij onderdeel uitmaken van het online marketing of social media team. Dit kan zowel op tijdelijke basis als op vaste basis. Het kan hier gaan om tijdelijk extra capaciteit, maar ook om specifieke kennis voor bijvoorbeeld het opzetten van een nieuw kanaal of activeren van een nieuwe community. Onze community managers zijn flexibel inzetbaar op ad interim community management functies.

social media expert

Kies de juiste social media technologie

Doordat wij met veel verschillende social technologieën werken voor onze klanten, kennen we vrijwel alle spelers in de markt. Hierdoor zijn wij in staat bedrijven optimaal bij te staan bij de selectie van social technologie. Enkele voorbeelden hiervan zijn: webcare tooling, social media management tooling, social listening- en analytics oplossingen of het inrichten van een social hub. Naast de selectie van technologie verzorgen wij ook regelmatig de implementatie. Zo zorgen wij ervoor dat de organisatie snel aan de slag kan!

Haal meer uit social media met een slimme strategie

De social media strategie staat centraal bij onze dienstverlening. Vanuit onze community management diensten weten we goed wat wel en wat niet werkt. Daarom schrijven we regelmatig ook strategieën voor opdrachtgevers. Deze strategie kan op zichzelf staan, maar ook onderdeel uitmaken van een bredere online marketingstrategie. Of het nu gaat om een brede strategie voor een organisatie, of een specialistische strategie voor een afzonderlijk product; onze social media strategen schuiven graag aan bij jouw project.

Inhuur

Ben je op zoek naar een community manager, social media strateeg of social technologie consultant? Onze social media experts zijn per dagdeel beschikbaar en worden graag onderdeel van jouw team! Neem contact met ons op en we bespreken hoe Social Dialog jouw organisatie het beste kan kunnen ondersteunen.