Bescherm je organisatie met onze security oplossing

Is jouw organisatie nog niet beschermd tegen nieuwe vormen van cybercrime via social media? Dan bieden wij je graag onze security oplossing aan. Door de populariteit van social media hebben ook criminelen hun weg gevonden naar de kanalen.  Het gebruik hiervan brengt steeds meer risico’s met zich mee voor bedrijven. Deze bedreigingen worden als een van de grootste en meest dynamische bedrijfsrisico’s in decennia gezien.

Moderne aanvallers maken gebruik van de omvang, het vertrouwen van gebruikers en de anonimiteit van social media om uiterst effectieve aanvallen uit te voeren. Deze aanvallen komen vaak voor in de vorm van phishing, imitatie, fraude en oplichting. Om bedrijven een sterke oplossing te bieden tegen deze nieuwe vormen van cybercrime, zijn wij de samenwerking aangegaan met ZeroFOX.

social media security

Identificeer, monitor en verwijder

Door een slimme inrichting van het platform zorgen onze consultants ervoor dat er continu gemonitord wordt op bedreigingen die relevant zijn voor jouw organisatie. Wanneer er een bedreiging wordt ontdekt, stelt het ZeroFOX platform je in staat deze snel onder controle te krijgen en de schade te beperken.

De highlights van het platform:

  • Vind en blokkeer nepaccounts die uit naam van jouw organisatie frauduleuze berichten plaatsen en reputatieschade toebrengen.
  • Voorkom fraude en oplichting van klanten.
  • Ontdek gestolen informatie, geplande aanvallen, namaak goederen en piraterij.
  • Monitor continu de accounts van je organisatie en belangrijkste medewerkers op echtheid.
  • Identificeer gerichte phishingaanvallen.
  • Integreer via open API’s met andere security technologie.
  • Onze consultants ontwikkelen scripts op maat om de voor jouw specifieke dreigingen op te sporen.
  • Automatisch blokkeren van ongewenste accounts met een succes rate van 99,8%.

 

Interesse in onze security oplossing?

ZeroFOX is een eenvoudig platform om te installeren en te gebruiken. Bovendien werkt het naadloos samen met Hootsuite Enterprise. Ons team zorgt voor een optimale inrichting, zodat alle bedreigingen voor jouw organisatie worden opgespoord. Hiermee bescherm je de organisatie optimaal tegen de risico’s die social media met zich meebrengt.

Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om je te laten zien wat onze social media security oplossing voor jou kan betekenen.