Maximaal rendement met de juiste social media strategie

Ontbreekt het bij jouw organisatie aan een duidelijk social media plan? Is er geen duidelijke structuur? Met ons team helpen wij organisaties om social media effectief in te zetten en succesvol te laten bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. We starten hierbij altijd vanuit een doelgerichte social media strategie met de focus op de toegevoegde waarde voor de organisatie. Afhankelijk van het type en de omvang van de organisatie, kan deze ook onderdeel uitmaken van een bredere online marketing strategie.

Het uiteindelijke doel is om maximaal rendement uit social media te halen en als organisatie uit te groeien tot een social business.

Ontwikkeling social media strategie

Een social media strategie wordt door ons volgens het volgende stappenplan ontwikkeld:

  • Workshop social media strategie.
  • Uitwerking van de workshop resultaten tot een volwaardige strategie.
  • Presentatie van de strategie.
  • Oplevering van het strategierapport.

 

Ook ondersteunen wij bij de uitvoering van de strategie. Onze specialisten kunnen worden ingehuurd om onderdeel uit te maken van jouw marketingteam en te helpen bij het optimaal inzetten van social media. Of wij ontzorgen de uitvoering volledig door middel van onze community management diensten.

Workshop social media strategie

Deze vier uur durende workshop is het startpunt voor de ontwikkeling van de strategie voor jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie over onze workshop social media strategie.

De volgende stap met een social media plan

Wij helpen je graag op weg met een doelgericht social media plan! Of het nu gaat om een praktische workshop of een volledige strategie ontwikkeling. Kom eens langs in Bunnik of maak een afspraak bij jou op kantoor voor een vrijblijvende kennismaking.