Social media uitbesteden

Herken je het probleem dat je social media activiteiten achterwege blijven, terwijl je weet dat het belangrijk is? Wil je liever niet met social media bezig zijn, omdat je de focus op je corebusiness wil leggen? Ontdek dan de meerwaarde van Social Dialog. Je social media uitbesteden is de juiste optie.

Vanuit ons social command center in Bunnik beheren wij de social media communities van verschillende bedrijven. Op basis van een duidelijk strategie zorgen wij ervoor dat social media toegevoegde waarde biedt voor onze klanten. Tegen een vast bedrag per maand, volledig ontzorgd door ons professionele community management team. Ook steeds meer organisaties van evenementen weten ons te vinden voor het uitvoeren van de social media activiteiten.

De meerwaarde van Social Dialog

Ons community management team biedt een duidelijke meerwaarde ten opzichte van het zelf beheren van social media communities:

  • Wij maken gebruik van moderne technologie. Daardoor hebben wij veel data en inzichten tot onze beschikking, welke we toepassen op jouw community. Door onze partnerships met de leveranciers is ons team op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Doordat onze social media experts geregeld bij klanten aanschuiven, doen we veel ervaring op. Die passen we toe bij al onze klanten.
  • Wij werken vanuit onze Social Hub / command center, waar wij realtime de ontwikkelingen van de communities volgen. Dit stelt ons in staat snel te reageren.
  • Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden, waardoor er altijd een match is met jouw organisatie of merk.

Doordat wij gebruikmaken van moderne social intelligence-technologie, zijn wij in staat communities optimaal te laten groeien en de vastgelegde doelstellingen van onze klanten te behalen. Onze meest ervaren community managers werken ook op locatie bij onze klanten, waar zij deel uitmaken van het social media team en voor aanvullende kennis en capaciteit zorgen.

Wil jij je social media uitbesteden?

Maak een afspraak en kom langs in ons social command center. Wij werken met abonnementen vanaf € 595,- per maand.