Authentieke marketing ervaring met user-generated content

Wil jij meer herhalingsbezoeken op jouw website realiseren? Ben je benieuwd hoe er online over jouw organisatie wordt gesproken? Wil je medewerkers meer betrekken bij jouw online activiteiten? Dan bieden wij jou de oplossing: het visualiseren van user-generated content.

We gaan steeds vaker over naar een wereld waarin consumenten niet meer vertrouwen op wat een bedrijf via advertenties, websites en social media uitdraagt. De stem van de consument zelf wordt alsmaar krachtiger. We vertrouwen steeds meer op wat andere klanten vinden van bedrijven. Daarnaast wordt de communicatie van bedrijven op allerlei manieren tegengehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan adblockers en spamfilters.

 

user generated content

Authentieke beelden en berichten van consumenten die jouw product of dienst via social media onder de aandacht brengen, zijn hét middel om op een vertrouwde manier bij jouw doelgroep onder de aandacht te komen.

“Onderzoek wijst uit dat visualisatie van deze user-generated content leidt tot 10% hogere conversie, 20% meer herhalingsbezoeken op een website en 90% langere bezoeken.”

Onze oplossing leidt tot meer resultaat

Wij helpen je om user-generated content van online kanalen te visualiseren en te integreren in websites, microsites, ad units, digital screens, DOOH jumbotrons, projector walls en meer. Wil je meer weten over onze oplossing en hoe dit binnen jouw organisatie kan worden ingezet? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak en we helpen je snel op weg.

Ben je al nieuwsgierig? Deze voorbeeldgalerij geeft een uitgebreide impressie van de mogelijkheden.